Pages

Subscribe:

Social Icons

Yazıtör Starter Nedir ?




İnternet günümüz dünyasının her alanında karşımıza çıkan bir iletişim aracından çok daha fazlasıdır. 7'den 70'e herkesin kullandığı, kullanmaya çoğu zaman mecbur kaldığı internet, birçok kullanıcı için de ciddi ek kazançları beraberinde getirmektedir. İnternetten kazancın farkında olan binlerce kişi, internet aracılığı ile erişilemeyecek kazançlara çok az emek harcayarak ulaşmıştır. Herkese uygun bir kazanç şeklinin olduğu internet, en çok kazancı ise yazı yazarak para kazanmak isteyenlere sunmaktadır. Yazıtörlük olarak adlandırılan bu internet kazancı ile kalemine güvenen herkes, aylık yüzlerce lira kazanç elde edebilmektedir.

Yazıtörlük ile internetten kazanç elde etmek, oldukça kolay gibi görünse de eğitim alınmadan yapılması oldukça güç bir kazanç şeklidir. Yazıtörler, özgün yazı arayan internet sitesi sahiplerinin isteklerine cevap olabilecek nitelikte yazılar yazmalıdır. Bu da yazı yazarak para kazanma eğitimi edinmeyen bir kimse için oldukça güç bir durumdur. Kısacası eğitimsiz olarak yazıtörlük yapmak isteyen internet kullanıcıları sadece zaman kaybından başka hiç bir şey elde edememektedir. Oysa ki konu ile ilgili gerekli eğitimleri edinen, internet sitesi sahiplerinin isteklerine cevap olabilecek nitelikte yazılar yazabilen yazıtörler başarıyı yani ciddi kazançları elde etmektedir.

Yazıtör eğitimleri sunan birçok e-kitap satılmaktadır. Yazı yazarak para kazanmak isteyen internet kullanıcıları bu e-kitaplar içerisinden en uygununu edinmelidir. İşte tam da bu noktada Yazıtör Starter, yazıtör olmak isteyenlerin karşısına çıkmaktadır. Her internet kullanıcısının oturduğu yerden kazanç elde edebilmesini sağlamak amacıyla sunulan Yazıtör Starter e-kitabı, sadece 39 TL+KDV'den satılmaktadır. Yazı yazarak kazanç elde etmek isteyenlerin, en büyük destekçisi Yazıtör Starter e-kitabına sizde hemen sahip olabilirsiniz. Unutmayın internet, erişemeyeceğiz kazançları size sunabilecek eşsiz bir dünyadır. Bu dünyayı sizde daha fazla kazanca çevirmek için Yazıtör Starter ile ilk adımınızı atabilirsiniz.

Yazıtör Starter resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

http://tinyurl.com/k8b5tbk


Yazıtör Starter hakkında daha detaylı bilgiyi Yazıtör Starter İnceleme başlıklı yazımızda bulabilirsiniz

2 yorum:

  1. bu iş kitap almadan olmuyomu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;
      Elbette kitap almadanda bu işi yapabilirsiniz,ancak her işte olduğu gibi bu iştede bilinmesi gereken incelikler izlenmesi gereken bir yol vardır ve ayrıca birde dikkat edilmesi gerekenler tabiki...
      birincisi yazılacak olan yazıda olması gereken unsurlar vardır ve bu unsurlar birden fazladır.Müşteri yani yazdığınız yazıyı alacak olan kişiler sizin yazılarınızda ne ararlar ne isterler ne olmasını beklerler bunun için bilinmesi gerekenler vardır ve bu bilinmesi gerekenler sürekli müşteri kitlesi oluşturulabilmesi açısından oldukça önemlidir,müşterilere istenilen ve aranılan sunulmaz ise ikinci kez gelmezler bu kural her yerde geçerlidir,sizde yemeğini beğenmediğiniz lokantaya ikinci defa gitmezsiniz...
      Diğerbir konu bu işe nereden başlayıp nereden ilerleyeceğinizdir.Bir rehber sahibi olmadan bu işi icra edebilirsiniz fakat özellikle başlarda yazarak para kazanmaya harcayacağınız zamanı araştırma yaparak geçirmek zorunda kalırsınız veya yanlış yerlerde çabalar harcayarak yine kıymetli zamanınızı kaybedersiniz.
      Bir başka konu teknikler bu kitaparlarda yani rehberlerde doğru şekilde yazılar yazmak için yani müşterilere istenileni sunmak için yollar gösterilemktedir,hatta bu tekniklerden en önemlerinden birisi olan re write tekniğini www.yazarakparakazan.net olark sizlere ''Rewrite Tekniği-Bilginizin Olmadığı Alanlarda Yazı Üretme Yöntemi ''konulu yazımızda ücretsiz olarak sunduk.
      Diğer taraftan bakıldığı zaman netice ititbari ile para kazandıran bir iş sahibi yapmaları göz önüne alındığında bu kaynakların maliyetleride öyle çok yüksek değildir.
      Durum bundan ibaret karar bundan sonra sizin.

      Sil